EE ja mam Viste i ten
program chodzi na xp itp cos na Viste da rade zrobic / ? ? a i jakie pliki Dll te w folderze BH te wszystkie pliki z koncowka .dll ? sory za ortografie ale ja juz tak mam :)![]()
EE ja mam Viste i ten
program chodzi na xp itp cos na Viste da rade zrobic / ? ? a i jakie pliki Dll te w folderze BH te wszystkie pliki z koncowka .dll ? sory za ortografie ale ja juz tak mam :)![]()
niezłe niezłe xd
Jak sciagne, dam znac jakie zrobilo na mnie wrazeniena pierwszy rzut oka widze, ze ma nawet dobre funkcje :)
nawet sciagnac nie moge :|
oby aimbot dzialal xD
@ branik
a probowales ustawic "uruchom ten program jako administrator" ? o.o
Syper dziala
Super
Gdy naciskam shift nic się nie dzieje. Co zrobić?
kurde... wiecej niz 15 postow >.<
nie wiem od kiedy takie coś jest bo widze że większosc osob nie ma takowej ilosci :P
a ja se musze nabić postów xD ale zobacze co to bedzie moze jakieś fajne![]()
nie wiem czemu ale mi ten aimbot w ogole nie dziala >.<
dodano________________
a ci wszyscy idioci co pierdola głupoty że im dziala - nie sluchajcie sie tych ciot. oni nawet nie moga zobaczyc linku do sciagniecia, a co dopiero wypowiadac sie ze dziala/nie dziala. jesteście żałośni >.<
ehh
dodano________________
xD zobacze czy ten hack dziala
![]()
dzisiaj musze skonczyc nabijanie postów xD ale nie ktore tematy są ciekawe
dodano________________
Oki zasysam i patrze.
A co do aimbota to nie działa z nowszą wersją gry, kolega wyżej już to pisał...
dodano________________
ja tam nie wiem jak to włączyć i byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś powiedział jak uruchomić haka przez Injector
ściągnij UC injectora. Dalej myśle że nic nie trzeba dodawac do instrukcji założyciela tematu. chyba że na serio jesteś głupi (bez urazy xd) :P
ano :)
Nie działa w ogole.
Kliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna.
dodano________________
yyy co to za nie działający ma syf być? Ci co potwierdzają że to działa są śmieszni lol że to niby coś ma działać tak? Haha nie rozśmieszajcie mnie gównianymi hackami żeby zhaczyć czyjeś ip i passy ; p
nawet pisać na tym forum sie nie da
by mogł by ktos powiedziec jak od poczatku do konca jak to zrobic bo ja tego nie rozumiem moge dac geera za to
![]()
![]()
Dzięki super czit i działa !!![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)