lepiej zbierać kasę uczciwe niż stracić konto
jakis czas temu jeden koles podzielil sie pewnym bugiem na yangi ludzie wzbogacali sie po 50 kk yang ale 90% ludzi pobanowali tylko 3 osoby z 15 jakie zman ktore uzyly tego buga maja jeszcze konto
a yh nie ma bo trzeba by bylo wkrasc sie na server na ktorym sa postawione pliki serverowe metina bo inaczej to bedziesz mial CS ane SS
(client sided czyli tylko ty to widzisz)
(server sided czyli widza to wszyscy)
yang haków nigdy nie było, myślisz że taka głośna sprawa nie ujrzałaby światła dziennego ? No proszę cię .
Gdyby aż tyle osób dodawało sobie kasy i pobanowali to chyba gdzieś by o tym pisali a nie dajesz info wyssane z palca.
kiedys ten bug dzialal
a terazPoprostu idziesz do inego królestwa kupujesz u handlarki yangi za 0 ayng idziesz do swego i je sprzedajesz za 800kk
ale podobno już nie działa a nawet odwrotnie...
Zeruje yangi i nie da się wyjść z królestwa. :/to bylo z priva a na polskima potem dostajesz bana hehe
ja tego nie polecam ;p
czy na jakims jeszcze metinie mozna uzywac buga na yang?nie na polskim serwerze go naprawili i ci co go użyli dostali bana
Ostatnio edytowane przez raizo ; 07-02-2009 o 10:46
Nie ma hacka na Yangi a to ze na allegro maja po tyle kasy nie oznacza ze maja > Jest przeciez taki program jak Paint mozna przekopiowac :P![]()
nie ma takiego czegos
kurcze co zrobic zeby mnie przyjeli na GM'a??? co im napisac w tym podaniu?
hello game master xD
nie ma nie było i nie będzie.
up@
prawda keyloger sprawdzalem w programie
Ja niwewiem jak inni robią 35 poziomy cale swiecące eq a ja zawsze 0 zlota.Zaluzny Podwujny drop za SM to jest hack na jakis czas bo tego nbieda się ustawic dla 1 osoby systemowo operatorzy metina maja haki i sprzedawaja Yangi i czerpią kase i np tego podwujnego dropa opartym na Hacku lub samym hacku
Nie ma czegoś takiego jak yang hack to tylko kit , można kopiować yangi i itemy za pomocą programu engine ale nic z nimi się nie da zrobić jak piali panowie up
żal mi ludzi którzy szukają takiego czegoś aa wszystkie linki i numery to bajer i możecie przez to stracić konto ...
Aa tak poza tym Metin 2 jest słaby <grałem 2 tyg.>
I lepiej przerzućcie się na WoWa XD
Yang hacka niema, i oczywiście nie będzie. A ludzie maja tyle kasy z oczywistych powodów, hakerzy...
slyszalem ze mozna ulepszyc stalke na +10 wtedy to nie jest zwykla zbroja tylko zbroja gm -mow trzeba na nia w huj kk i krwawa perle niebieska perle i biala
dodano________________
nie moge wlaczyc metka daje rozpocznij gre i wyskakuje mi could not execute meti2.bin740 piszcie na moje gg 5534242 plisa pomozcie![]()
Ludzie Odkryłem yanghack ściagnijcie multihack version 4.2 i daj cie handel mozecie se wtedy wpisywac ile chcecie yang a potem masz je DZIAŁA![]()
To wszystko to
oszustwo i klamstwo![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)