Witam czy jest yang hack bo na różnych forach piszą , że go niema jak ktos ma llink to bardzo bym prosil o podanie linku na moje gg : 5393720
Witam czy jest yang hack bo na różnych forach piszą , że go niema jak ktos ma llink to bardzo bym prosil o podanie linku na moje gg : 5393720
fajnue lux:)
Hacka nie ma, bo kasa w MMORPG jest server-side, podobnie jak levele czy itemy. Byc moze istnieje jakis sposob (bug) na klonowanie itemow, podobnie jak kiedys w MuOnline.
Tak jak kolega "JackBauer" napisał
Być może istnieje bug na klonowanie kasy,itemy,lvle.
Ale naprawde jeżeli ktoś taki sposób znajdzie napewno zachowa go dla siebie.
Pozdrawiam Madness.
Wszelkie Yang Hacki to czyste keylogery i nie masz sie co łudzić, że najdziesz coś co ci skopiuje kasę.
Takich hackow nie ma , to jak koledzy wyzej . ;]
Racja, nie ma takich hacków :) . No chyba, że admina poprosisz o kasę![]()
Yang Hack jest Ale TYlko Wizualnie czyli kase nikomu dac niemozesz ^^
hahaha wiec nie ma tak naprawde kasy?
ten hack jest tylko po to zeby kogos wyrolowac w handlu on widzi kase a tak na serio dostaje 1 yang
Na necie są ale tylko keyloggery, ale ciekawe skąd na allegro mają po 10000kk golda :)
up, tez mnie to zastanawia z kad ludzie maja tyle kasy, mozliwe ze jakis to nol lajf i tak dobrze gra ale tez wierzyc mi sie nie chce... raz slyszalem z jakis tam zrodel ze GM sprzedaje kase na metin2 bo oni se moga bez problemu :) i to bedzie GM
zal nie ma takiego czegos
Dziecko nie łudź się że takie coś znajdziesz najwyżej keyloggera ;o
na allegro można kupić kase. Widziałem aukcje 1kk za 5zł
zalezy jakie keyloggery. Sciagniesz Yanghack to masz konto posprzatane w ciagu 5 minut. a jak sciagniesz fishbota to nawet nie zareaguja. Jednak Gm'owie moga rozdawac i sprzedawac kase na alllegro.:d
jak ktos chce to mam na sell konto na almanachu.
sranie w banie, nie ma yanghacka, to wszystko oszukanstwo tak i jak kopiowanie itemkow
na allegro np. na monastyrze 25zł=10kk a tam sellają kase tylko GM bo gm ma pełny dotęp do gry i może robić jakie tylko itiemki chce i tyle ile chce kasy
nie ściągaj !!! ja raz się nabrałem i straciłem konto 29lvl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)